< |
Styczeń 2025 | > |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
< |
Luty 2025 | > |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
< |
Marzec 2025 | < |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Studio Dobrego Smaku w sobotnie przedpołudnie rozpoczęło pierwsze warsztaty w 2 semestrze z alternatywną propozycją fast foodu. Szybko ale zdrowo przyrządzić można przekąski na lunch.
W zaledwie kilka chwil przygotować można bananowe placuszki z sosem waniliowym albo upiec ciasteczka marchewkowo-bananowe.
Nie potrzeba talentów kulinarnych ale trochę fantazji żeby przygotować szybkie przekąski. Wystarczy zmiksować banany, ubić pianę, dodać mąkę, strartą marchewką , płatki owsiane i posiekaną żurawinę. Wszystko razem wymieszać na jednolitą masę, wyłożyć na posmarowany olejem papier do pieczenia i do piekarnika.
Dzieci w formie zabawy zdobywają wiedzę i umiejętności potrzebne w kuchni a pod okiem mistrza kuchni wszystko i tak wydaje sie proste.
Przygotowane samodzielnie potrawy smakują przecież najlepiej, ...a co nie zmieściło się do brzuszka, zostało zapakowane w przygotowane pojemniki, by podzielić się swoim talentem kulinarnym z resztą rodziny.
"Pizza kołem się toczy" to temat kolejnych warsztatów kulinarnych, które odbędą się już 21 marca. Zapisy wkrótce.
OFERTA