< |
Kwiecień 2024 | > |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
< |
Maj 2024 | > |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
< |
Czerwiec 2024 | < |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
PRACOWNIA GASTRONOMICZNA
Wyposażona jest w 8 samodzielnych stanowisk i dodatkowe, 9 stanowisko dla prowadzącego. Uzupełnieniem wyposażenia jest stanowisko z piecem konwekcyjno-parowym, zmywarką, szafami magazynowymi oraz stołem do próbkowania potraw. Dodatkowym atutem jest system audiowizualny umożliwiający obserwowanie pracy trenera na dużym ekranie LCD pokazującym ujęcia z kilku kamer. Można w niej szkolić jednocześnie do 24 osób.
Jest doskonałym miejscem dla przeprowadzenia prezentacji gastronomicznych oraz organizacji warsztatów kulinarnych, w tym również dla dzieci.
8 samodzielnych stanowisk
stanowisko trenerskie z podglądem video transmitowanym na ekranie
system audiowizualny
piec konwekcyjno-parowy firmy RATIONAL
zmywarki podblatowe
krajalnice teflonowe
grille elektryczne
multifunkcyjne roboty kuchenne
wydajny system wentylacji
OFERTA